Gasilski avtoreli GZL 2016

Pozdrav vsem,

V prilogi vam pošiljam rezultate avtorelija GZL 2016, ki se je odvijal v soboto, 08.10.2016.

Avtorelija GZL se je letos udeležilo 40 ekip v obeh kategorijah, tekmovanje je potekalo tekoče in brez problemov po posameznih kontrolnih točkah. Nekatere kontrolne točke so s svojim delom zaključile že nekaj po 11,00 uri, vse pa že pred 12,00 uro. Iz tega razloga smo lahko premaknili razglasitev rezultatov na bolj zgoden termin, kar smo vsem ekipam tudi sporočili po delovnem kanalu 44 ter s postrojavanjem in razglasitvijo pričeli že ob 12,50 uri. Zaključka avtorelija se je udeležilo cca. 20 ekip v popolni opremi.

Kot za vsa tekmovanja se je tudi letos pokazalo, da se določene ekipe zelo dobro pripravijo na posamezne naloge, nekatere ekipe pa sodelujejo bolj v Coubertenovem slogu – važno je sodelovati, ne zmagati. Za svojo prizadevnost so bili še posebej nagrajeni člani ekipe iz Štepanjskega naselja, ki so letos že tretjič zapored osvojili prvo mesto v svoji kategoriji in prehodni pokal dobili v trajno last. Nastopi nekaterih ekip so res občudujoči, saj člani ekipe pokažejo maksimalne psihofizične sposobnosti (ekipa GVC iz Podgorice Šentjakoba v labirintu), natančnost in spretnost (ekipa Sostra in Podgorice pri spretnostni vožnji) in druge kvalitete, ki krasijo gasilca.

Društva ter Gasilska brigada Ljubljana – soorganizatorji avtorelija so se dobro pripravili , razen občasnih manjših zastojev ni bilo čakanja in tako sodnikom kot tudi njim gre zahvala, da je bilo tekmovanje hitro zaključeno.

 

Hvala vsem za sodelovanje in udeležbo.
Marko Kopač

Komisija za tekmovanja pri GZL

Priponke: