VTISI IZ POLETNE GASILSKE ŠOLE V BOHINJU 2013

Zelo so mi bile všeč igre mnogoboja, ker so bile zabavne in zanimive. Všeč mi je bilo tudi plavanje v bohinjskem jezeru. Ni mi bilo všeč, da smo morali tako zgodaj vstati. (Kaja J., PGD Zadobrova – Sneberje – Novo Polje)

V Bohinju smo se zabavali in se imeli dobro. Najboljša se mi je zdela proga preživetja. (Zara D., PGD Zalog Sp.-Kašelj)

V Bohinju je bilo super. Veliko smo se smejali. Najbolj všeč mi je bila proga preživetja. (Nika O., PGD Zalog Sp.-Kašelj)

Najbolj mi je bila všeč proga preživetja. Bilo je fajn. (Katarina K., PGD Zalog)

V Bohinju smo se zabavali. (Lana O., PGD Zalog Sp.-Kašelj)

Najboljše mi je bilo vlečenje vrvi in plavanje v umazani vodi (proga preživetja). Poroka mi je bila dobra, samo ne ugotovim, zakaj ona ni bila vesela. Če ugotovim, da se je poročila samo zato, da bi šla v boj, potem to ni bilo ljubezensko. (Yaroslav V., PGD Podutik)

V poletni gasilski šoli, Bohinj 2013, smo se imeli zelo lepo. Zabavali smo se in spoznavali nove prijatelje. Najbolj so nam bile všeč igre mnogoboja, kraja zastave z Bušmani, poslikava majic in izdelovanje izdelkov iz krep papirja. Kuharice so super kuhale. Obroki so bili enkratni. (PGD Gunclje - Male Vižmarje)

Na taboru smo se imeli fajn. Bilo je zanimivo (PGD Črnuče)

Na taboru so nam bile všeč igre mnogoboja, predvsem vodne; vožnja s kanuji; kraja zastave in čas počitka. (PGD Tacen)

Tabor Gasilske zveze je čudovita priložnost za spoznavanje prijateljev, urjenje in nadgrajevanje znanja v gasilstvu in taborništvu. (PGD Zadobrova – Sneberje – Novo polje)

V imenu celotnega društva bi se rad zahvalil za stvari, ki smo jih doživeli v Bohinju. »Kapo dol« vsem organizatorjem, ki so zelo izvirno izpeljali vse stvari. Bilo je zelo zanimivo in predvsem zabavno. Všeč so nam bile igre mnogoboja in prosti čas, ki ga je bilo na srečo dovolj. Hvala za vse. (Jan K., PGD Šentvid)

Ko smo prišli v Bohinj je bilo najprej čudno, nato pa smo se navadili. Hodili smo plavat, pospravljali smo šotore in jih ocenjevali. Bilo je super. Jaz in še nekaj mojih prijateljev smo bili del skupine ACH, ki je bila v igrah mnogoboja najboljša. Ko smo zmagovali, so bili vsi občutki zelo dobri. Na taboru smo se veliko naučili. Mentorji so bili kar prijazni. Spoznal sem veliko simpatičnih deklet. Konec tedna smo bili že zelo utrujeni. (Blaž Ž., PGD Zadobrova – Sneberje – Novo Polje)

Na taboru smo se imele zelo lepo. Uživale smo in verjetno tudi vsi ostali. (Lara, Ana, Neža, PGD Podutik)

Na taboru mi je bilo zelo všeč, ker smo imeli vedno polne roke dela, pa se je kljub temu našel tudi čas za prosto. Zelo so mi bile všeč igre mnogoboja in veščina, bolničar. Na taboru smo skrbeli za čistočo in okolico tabora. Teden je hitro minil in mi ni žal, da sem šel. (Anže B., PGD Zadobrova – Sneberje – Novo Polje)

Tabor mi je bil zelo všeč. Hrana je bila super. Všeč so mi bile igrice mnogoboja, veslanje in prosti čas, ki smo ga imeli. Zahvaljujem se vsem organizatorjem. (Jakob G., PGD Podutik)

Tabor gasilske zveze v Bohinju je edinstvena priložnost za kovanje prijateljstev med društvi. Na taboru smo opravljali različne veščine, tekmovali in kradli zastave. S tovrstnimi dejavnostmi smo si izboljšali spretnosti in znanje. V Bohinju smo se tudi dobro najedli, saj sta naši kuharici kuhali odlične obroke. Naši mentorji so nas tekom tabora zabavali in spodbujali. Brez odličnega vodstva pa tabor ne bi potekal tako kot je. Taborjenje smo popestrili z večernimi animacijami. (Jaka J. in Tristan R., PGD Zadobrova – Sneberje – Novo Polje)

Priponke:
Ni priponk.